Kaos i stuen

Akkurat nå er det fullt av ting i stuen… Vi har fått levert både kjøkken, benkeplate, hvitevarer, sofa og bord de siste dagene, og alt står plassert i stuen. Jepp – kaos. Sånn så det ut i går:

Calle har vært i leiligheten sammen med byggelederen i dag for å planlegge hvordan vi skal gjøre ting fremover. Det er viktig at ikke fremdriften blokkeres av at noe mangler eller er uklart, og at ting skjer i riktig rekkefølge. Det jeg gleder meg mest til nå er å få på plass kjøkkenet. Vi skal jo blant annet ha en gigantisk øy, og benkeplaten til denne står nå utover hele gangen. Den blir virkelig stoooor, altså! Er omtrent like stor som hele kjøkkenet vårt er i dag :-) (Ok, ikke helt da. Men nesten.)

Dette innlegget ble publisert i Kjøkken, Oppussing, Stue med stikkord , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *