Gulvet er hentet

I går ble størsteparten av gulvet hentet, og nå ligger det pent plassert på det ene soverommet:

Gleder meg til å se det ferdige resultatet, tror det blir utrolig fint! Bred, hvitkalket, enstavs eikeparkett med fasettsliping. Nice :-) Har aldri sett et gulv som har denne type parkett, så får satse på at vi har gjort et godt valg… Forresten ligger plankene med undersiden opp på dette bildet, så fargen stemmer ikke overens med hvordan det faktiske resultatet blir.

Å ja, vi hentet TV’en i går også. Den står pent plassert ved siden av parketten. TV-heisen fikk vi også hentet. Siden vi ikke har bil, er det flaks at vi bor så nær postkontoret – det ligger praktisk talt i bakgården vår.

Dette innlegget ble publisert i Oppussing med stikkord , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *