Sofa fra Bolia

I dag har vi vært og kikket på sofa hos Bolia. De feirer for tiden 10-års jubileum med 10% rabatt på alle varer, så vi tenkte å se om vi kunne gjøre et aldri så lite kupp. Og – vi fant en veldig fin sofa! Den heter Seville, og kommer i mange ulike moduler. Sammensetningen vi har tenkt på ser slik ut, og har plass til 6 personer:

Denne sofaen var både fin og god og sitte i, så her vi slipper å ofre komfort for stil :-) Vi er litt usikre på hvilken farge vi skal velge. Den som er vist på bildet heter «Noble Grey», men vi vet ikke helt om den matcher paletten vår. Herregud, føler meg utrolig snobbete når jeg skriver disse ordene! «Matcher paletten vår», liksom… Jaja, når man først har fått en palett, så kan man jo prøve å holde seg til den. Vi tenkte å ta med oss collaget vårt når vi drar til Bolia neste gang, for å finne ut hvilken farge som likner mest på «vår» gråfarge. Håper resultatet blir bra!

Dette innlegget ble publisert i Stue med stikkord , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *