Epla

For en tid tilbake oppdaget jeg nettbutikken Epla. Her er hva de sier om seg selv:

«Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde, egendesignede og egenproduserte ting. Epla tilbyr selgere av denne typen produkter å starte egen nettbutikk på Epla. EplaMote er et nettsted for kjøp og salg av klær, sko, smykker, vesker og annet motetilbehør til kvinner, menn og barn. Du kan selge både nytt, brukt og vintage på EplaMote ved å starte din egen lille nettbutikk. Vintage definerer vi som klær, sko og annet motetilbehør som er minst 20 år gammelt og i god stand

Her kan man finne utrolig mye forskjellig! Mye morsomt, fint, merkelig, kreativt, ubrukelig… Men allikevel inspirerende. Jeg har aldri kjøpt noe herfra, men er ofte innom og ser om det har dukket opp noe nytt. Ta en titt på noen av kreasjonene jeg har kommet over:

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsliv med stikkord . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *