Collage

I dag har vi hatt enda et møte med Tove hos Zett, og vi har nå fått det endelige collaget vårt. Det er litt vanskelig å få fargene gjengitt eksakt, men vi tok dette bildet:

Den grønngule tapeten til venstre skal på veggen bak tv-benken. Den grå fargen nede til venstre skal på resten av veggene, mens biten nederst til høyre representerer teppet. I midten ser vi kontrastfarger som kan være på for eksempel puter og gardiner, og øverst til høyre ser man forslag til kjøkkengardiner. Det grå stoffet er tenkt på sofaen, og stolene skal være sorte.

Hun foreslo «vanlige» gardiner i stuen, i de tre stoffene nederst i midten (gjerne en kombinasjon av disse), liftgardiner i samme stoff i spisestuen, og liftgardiner i stoffet øverst til høyre på kjøkkenet. Kjøkkengardinene skal ta opp farger fra puter og stuegardiner for å skape en helhetsfølelse i rommet. Dette blir veldig spennende! Vi gleder oss til alt er i boks :-)

I tillegg har vi fått spesifiseringer på konkrete produkter vi kan kjøpe. Her er noen av tingene hun har satt opp:

Lamper over kjøkkenbenk - Tolomeo Micro Faretto

Stålampe Cabildo Terra

Uplights - Mesmeri Artemide

Teppe - Cunera Monza

På tv-benken - Castore Tavolo

Dette innlegget ble publisert i Oppussing, Stue med stikkord , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *