Valg av parkett

Eik nature? enstavs, 3-stavs, 138mm eller 182mm?

Vi er vel ikke helt i mål med kjøkken ennå, men tiden er likevel inne for å begynne å tenke på neste store utfordring; gulv! Det finnes utallige varianter – tresorter, hardhetsgrader, farger, antall staver, slitestyrke, bordbredde – og pris. For å nevne noe.

Den finske parkettprodusenten UpoFloor er vissnok en god leverandør. Vi har lyst på enstavsparkett, til forskjell fra 3-stavs som er avbildet under. imildertid gir bildet en god indikasjon på hva slags atmosfære man får med forskjellige treslag.

Vi liker foreløpig klassikeren Eik Nature best. Først hadde vi bare tenkt å gå for «vanlige» bord på 138mm, men har nå blitt tipset om ekstra brede bord på 182mm. Jeg ser for meg at disse vil gi et litt røffere inntrykk en smalere staver.

Uansett må vi ta en tur og se på de ulike variantene, helst lagt i en litt større flate. Veldig vanskelig å se for seg hvordan det blir! Vi har fått tips om at trevareleveandøren Aasen Handel er bra. Hvis man ser på hjemmesiden http://www.aasenhandel.no/ skjønner man at her driver de med trevare, ikke noe annet :)

Dette innlegget ble publisert i Oppussing med stikkord , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *