Prosjekt: Kjøkken

Noe av det første vi skal gjøre i den nye leiligheten er å pusse opp kjøkkenet (og stuen). Som man ser av bildene er kjøkkenet i en noe «utdatert» stil, så vi ønsker å gjøre rive ut alt og sette opp et nytt.

Siden arealet er STORT (ca 5 x 4,5 meter), har vi relativt fritt spillerom med tanke på hva vi ønsker å gjøre med innredningen. Det eneste jeg har vært ganske fast bestemt på hele tiden, er at jeg ønsker meg en kjøkkenøy. Dette har jeg drømt om lenge – å ha en kjøkkenøy som midtpunkt i et stort kjøkken. Tenk så deilig å kunne stå der og lage mat med alt tilgjengelig rundt seg, ha noen barkrakker hvor man kan sitte og spise frokost, gjester kan sitte der og drikke vin mens man tilbereder maten… Nei, en kjøkkenøy er helt fantastisk i mitt hode. Og nå skal jeg endelig få det :-) Hurra!

Dette innlegget ble publisert i Kjøkken, Oppussing med stikkord , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *